Gevelreiniging Antwerpen is uw specialist op het gebied van gevelreiniging in Antwerpen en ver daarbuiten. Als ervaren schoonmaakbedrijf kunnen wij u in de provincie Antwerpen van dienst zijn bij uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, waaronder gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals; goed opgeleid en met jarenlange ervaring. Voor gevelreiniging bent u in Groningen bij ons aan het juiste adres!

Woont u in de ragio van Antwerpen en wilt u uw gevel professioneel laten reinigen? Het reinigen van uw gevel kan op verschillende manieren, welke techniek het meest geschikt is hangt af van een aantal factoren. Van wat voor vervuiling is er sprake? Roet, mos of algen? Wat is de ondergrond? En kunt u er makkelijk bij? Gevelreiniging Antwerpen is uw specialist op het gebied van gevelreiniging en kan u dan ook alles vertellen over het specialistisch reinigen van uw gevel.

Gevelreiniging Antwerpen – Professionele gevelreiniging

Uw daken en gevels krijgen veel te verduren; ze worden voortdurend aangetast door invloeden van het weer en worden nergens door beschermd. Als u uw dak in goede staat wilt houden, kunt u daarom kiezen voor Gevelreiniging Antwerpen. Onze vakmannen nemen u deze klus graag uit handen! Omdat elke gevel opgebouwd is uit andere materialen, vraagt dit om een specifieke aanpak afgestemd op het type gevel. Dankzij onze jarenlange ervaring als vakbekwame gevelreiniger zijn we in staat uw gevels grondig te reinigen. Woont u in Antwerpen en kunnen wij u van dienst zijn? Neem dan contact met ons op.

Uw gevel professioneel laten reinigen

In Groningen en in de omgeving van Groningen kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor het laten reinigen van uw gevel. Wij doen dit op een professionele manier met gebruik van de meest geavanceerde materialen en technieken. Zo reinigen wij uw gevel onder andere op de volgende manieren:

• Hogedruk reinigen
• Chemisch reinigen
• Stoomcleanen
• Zandstralen
• Impregneren

Als u uw gevel in Groningen door ons bedrijf laat reinigen, bent u verzekerd van een perfect resultaat. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het reinigen van daken en gevels en weten dan ook raad met iedere situatie. Wilt u uw gevel laten reinigen door onze specialisten? Bel dan om in Groningen of omgeving een afspraak te maken

Hogedruk reinigen in Antwerpen

Eén van de meest gebruikte methoden die Gevelreiniging Antwerpen gebruikt voor het reinigen van uw gevel is hogedruk reinigen. Wij zijn uw specialist op het gebied van gevelreiniging in Antwerpen  en past veelvuldig hogedruk reiniging toe. Bij reinigen met hogedruk wordt de gevel gereinigd door een harde waterstraal. Vuil wordt op deze manier van uw gevel verwijderd en de stenen worden opgefrist.

Hoe werkt hogedruk reinigen?

Gevelreiniging AntwerpenBij hogedruk reinigen wordt de gevel met water onder hoge druk schoongespoten. Wij hebben hiervoor een machine die water snel verwarmt tot een temperatuur van 90 graden, ideaal voor het reinigen van uw gevel. Ook de waterdruk en de hoeveelheid water zijn hierbij van belang. Meestal wordt gedacht dat de waterdruk bepalend is voor het resultaat, de water-opbrengst en temperatuur zijn echter minstens zo belangrijk! Water is immers het transportmiddel voor het vuil dat verwijderd dient te worden. Door een combinatie van water van 90 graden en een druk van 200 tot 300 bar zijn wij in staat om met reinigen door middel van hoge druk een uitstekend resultaat te behalen.

Hogedruk reinigen is een goede manier voor het verwijderen van oppervlakkige atmosferische vervuiling, zoals mossen, algen en dergelijke. Woont u in Groningen of in de omgeving van Groningen en wilt u uw gevel laten reinigen door middel van hogedruk? Wij zijn u graag van dienst.

Stoomcleanen

Een andere manier van Gevelreiniging Antwerpen die we voor u kan uitvoeren is het zogenaamde stoomcleanen; het reinigen van uw gevel met verzadigde stoom. Stoomcleanen is vooral geschikt voor het regelmatig schoonmaken van uw gevels en is geschikt voor het reinigen van compacte natuursteen en weinig poreuze materialen, zoals architectonisch beton.

Hoe werkt stoomcleanen?

Bij stoomcleanen wordt aan de hand van een stoomgenerator verzadigde stoom onder druk op het geveloppervlak gespoten. Doordat de stoom aan de spuitmond verzadigd is, gaat bij contact met het koude geveloppervlak het water afstomen. Dit water voert het vuil af dat door de stoomstraal losgemaakt wordt en bevochtigt eveneens de lager gelegen geveldelen.

Diep en sterk hechtend vuil wordt door stoomcleanen niet verwijderd. Gevels met fijn bewerkte oude materialen lopen bovendien kans op beschadiging, doordat de vrijgekomen warmte spanningen en scheurvorming kan veroorzaken in deze materialen. Stoomcleanen is dan ook met name geschikt voor het regelmatig reinigen van uw gevels. In Antwerpen en in de omgeving  voeren de vakmannen van ons Gevelreiniging Antwerpen regelmatig gevelreiniging door middel van stoomcleanen uit. Wij kunnen u dan ook alles vertellen over de voor- en nadelen van deze methode.

Stralen

Stralen is wellicht de meest effectieve manier van gevelreiniging. Met deze methode wordt de gevel niet alleen opgefrist, maar krijgt hij zelfs vrijwel zijn oorspronkelijke uiterlijk terug. Helaas is stralen in sommige gevallen niet mogelijk, omdat het vaak teveel schade aanbrengt aan de voegwerken en de stenen. Gevelreiniging Antwerpen is expert op het gebied van gevelreiniging en kan u alles vertellen over stralen.

Hoe werkt stralen?

Het reinigen van uw gevel door middel van stralen werkt als volgt. Door een straal van een bepaald materiaal met een flinke druk tegen uw gevel te blazen, worden vrijwel alle vormen van vervuiling verwijderd. Vroeger was dit materiaal puur zand, tegenwoordig wordt bij zandstralen water toegevoegd, om de stofvorming die ontstaat bij stralen tegen te gaan. Ook wordt er vaak gekozen voor stralen met een ander product; zoals de gemalen marmersoort olivine. Op deze manier krijgt u de effectiviteit van stralen, zonder uw gevel te beschadigen.

In de regio Antwerpen kunt u Gevelreiniging Antwerpen inschakelen voor het reinigen van uw gevel. Wij stralen uw gevel op een manier die geheel veilig is en bovendien voldoet aan alle regels rondom stralen. Wilt u meer weten over stralen? Of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.